Numerolog eller selvbruner?

Numerolog eller selvbruner?

Den store forskel på kvinder og mænd kommer for alvor til udtryk, når de skilles…

Skilsmissen, selvvalgt eller ej, kaster i langt de fleste tilfælde kvinden ud i noget selvrefleksionshejs.
Hun begynder at gå i psykoterapi eller til healing, eller skifter navn til noget med uendelig mange vokaler efter et besøg hos numerologen, eller kaster sig ud i noget tantrahalløj med Joan Ørting, hvorfra enhver ved der ikke er nogen vej tilbage.
Og så detox’er hun i en grad, der får Madonna og Ole Henriksen til at ligne Mc Donald’s-gæster med BED (binge eating disorder).

Mænd derimod køber et årskort til et fitnesscenter og gir den gas med håndvægtene, begynder at gå i solarium (eller smører sig ind i den selvbruner, ekskonen har ladet stå ved fraflytningen pga. en meget uheldig orangegul nuance med glimmereffekt – en effekt han selvfølgelig ikke opdager, før det er for sent og han har fået samme farve som Sidney Lee, nu med mere glans!).
Derefter skifter han tøjstil til noget mere “loose”, drikker sig ballalajka og går i byen, hvor han kaster sig over et eller andet med en puls, som han flytter sammen med og frier til så snart tømmermændene har lagt sig.

Dette kaster ekskonen ud i mere selvrefleksion og navlebeskuen, hvilket giver sig udslag i mere terapi, mere healing, en ny appointment hos numerologen eller – Gud forbyde det – flere tantriske udfordringer!
Og så dropper hun detox-kuren og tager 20 kilo på og skyder skylden på sin eksmand. En skruen uden ende!

Man kan ikke sige, at den ene copingstrategi er bedre end den anden. I begge tilfælde kommer man ud på den anden side!
Kvinden overvægtig og bitter, men med masser af nyfunden selvindsigt og et mærkeligt navn, som ingen kan udtale endsige stave til – og fast besluttet på aldrig at begå den samme fejl en gang til.
Manden skinnede orange med et dyrt men ubrugt fitnesscentermedlemsskab, men med en ny kærlig kone – og determineret i gang med at begå den samme fejl igen og igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Numerolog eller selvbruner?