Numerolog eller selvbruner?

Opfinder søges til SPP!!

Jeg søger en opfinder slash samarbejdspartner, der kan hjælpe mig med at føre mit nyeste projekt ”Så Patten Passer” ud i livet!

Jeg har tænkt mig (godt hjulpet af din ekspertise) at opfinde en bæredygtig bh!

Og nej! Her handler det ikke om, at den skal være fremstillet af håndkartet nældedug med stivere af økobambus.

Tværtimod! Den skal være bæredygtig som ind i helvede, fordi den skal kunne holde på to tonsetunge patter uden at lave røde skarvemærker i skuldrene og uden at der kommer flæskelommer på ryggen. Og den skal revolutionere livet for den travle, slaskede, let overvægtige og motionsfobiske kvinde!

Brysterne skal, med hjælp fra denne vidunderlige guds gave til kvinden i den problematiske alder, stå som spændstige torpedoer ud fra kvindens på-den-anden-side-af-ungdommelige krop – og det uden at bh’en (eller brysterne for den sags skyld) ligner en middelalderringbrynje.

Måske skal den være usynlig!!

Måske skal det ligefrem være en usynlig heldragt, der, udover at skabe illusionen af perfekte ungpigebryster, også kan stramme dér lige omkring maven, hvor det buler så ærgerligt, især når man sætter sig ned. Og så kan den i al sin usynlighed også skjule den uomtvistelige cellulite på lårene og de andre tilsvarende gener, som vi kvinder kalder aldersrelaterede, men i virkeligheden bare er et udtryk for, at vi har nogle ubearbejdede kontrol-issues og derfor ikke kan lade være med at kaste i kæften, hver gang vi præsenteres for fødevarer med et kalorieindhold over anbefalet dagsdosis.

Det er fint, hvis den er økologisk, organisk og endog spiselig, men det er ikke udslagsgivende.

Ring til mig, hvis du er en energisk opfindertype med designerbaggrund og forstand på usynlige materialer. Symaskinekørekort er et krav!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Numerolog eller selvbruner?